LF Konsult i Hudiksvall

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva liftförarutbildningar på konsultbasis.Utbildningar avser mobila arbetsplatsformar såsom skyliftar, bomliftar och saxliftar. Överlåtelsebesiktningar av fastigheter, samt energideklarationer. Försäljning av kassaregister och tillbehör till dessa. Även utbildning inom detta område. Dessutom utför jag enklare byggarbeten i mycket liten omfattning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LF Konsult i Hudiksvall vars bolagstyp är Enskild firma.

I Hudiksvall så är LF Konsult i Hudiksvall ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1987-11-09 så skapades LF Konsult i Hudiksvall och företaget är har F-skattsedel LF Konsult i Hudiksvall har haft det sedan 1997-01-01.

LF Konsult i Hudiksvall är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

610403-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är LF Konsult i Hudiksvall och det finns många företag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med LF Konsult i Hudiksvall så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom LF Konsult i Hudiksvall är Fyhr, Lars Lennart som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .