Upplevelseresor Mikael Mahlberg

Gävleborgs län

Information

610520-XXXX är organisationsnummer för företaget Upplevelseresor Mikael Mahlberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Upplevelseresor Mikael Mahlberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Upplevelseresor Mikael Mahlberg finns i.

Upplevelseresor Mikael Mahlberg har varit registrerat sedan 2008-01-10 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Upplevelseresor Mikael Mahlberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Upplevelseresor Mikael Mahlberg är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Upplevelseresor Mikael Mahlberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Upplevelseresor Mikael Mahlberg så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Resor, utbildning, utveckling, upplevelser, äventyr.

Det finns olika personer som har en koppling med Upplevelseresor Mikael Mahlberg och det är Mahlberg, Eric Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,