Kina Björn

Gävleborgs län

Information

610722-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kina Björn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kina Björn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Kina Björn finns i.

Kina Björn har varit registrerat sedan 2006-07-10 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kina Björn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Kina Björn är och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Kina Björn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kina Björn så kan ni göra det på telefon genom 0650-595578 eller genom brev på följande adress:

Avhämtning, fast food, cafeteria, catering, glassförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kina Björn och det är Man, Kam Hung som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,