Viltstation Boda

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Viltstation Boda är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Viltstation Boda är ett av dem. Statusen för Viltstation Boda är att Bolaget är aktivt.

Viltstation Boda är ett Enskild firma och skapades 1988-12-27. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Viltstation Boda ska trivas.

Viltstation Boda är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Jakt och fiske arrangemang, kurser, uppfödning, guidning av verksamheten, konferenser - mat & logi, klädförsäljning, viltforskningsuppdrag, skogstjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Viltstation Boda är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Viltstation Boda och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Viltstation Boda så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-550180.

.

De som är på något sätt har med Viltstation Boda är Karlsson, Nils Göran som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Viltstation Boda har 610915-XXXX som sitt organisationsnummer.