Osteopatkliniken, Marianne Larsson

Gävleborgs län

Information

Osteopatkliniken, Marianne Larsson är ett företag som finns i Hudiksvall. I Osteopatkliniken, Marianne Larsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Karin Astrid Marianne som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Osteopatkliniken, Marianne Larsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Osteopatkliniken, Marianne Larsson på telefon 070-2317434.

Jobba med behandling av patienter i egen praktik enligt metoder inom osteopatin. T.ex ryggproblem som rygskott, ishiasproblem, stela nackar och axlar med domningar såsom följd. Stress-relaterade problem med värk i kroppen som resultat. Även inre problem, såsom förstoppade magar. Mina kunder är privatpersoner och företag. Privatperson: Ex. rehabilitering av sjukskrivna. Företag: Förebyggande behandling av anställda.

Idag är Osteopatkliniken, Marianne Larsson av bolagstypen Enskild firma.

Osteopatkliniken, Marianne Larsson är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Osteopatkliniken, Marianne Larsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-08 och Osteopatkliniken, Marianne Larsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Osteopatkliniken, Marianne Larsson så är det följande:

Osteopatkliniken, Marianne Larsson har 620106-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.