Leif Östlin Varuförmedling

Gävleborgs län

Information

Leif Östlin Varuförmedling är ett av många verksamheter som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Leif Östlin Varuförmedling finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Leif Östlin Varuförmedling är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Leif Östlin Varuförmedling som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1996-11-12. Men sedan 1996-01-01 så har Leif Östlin Varuförmedling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leif Östlin Varuförmedling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-561396.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter som Leif Östlin Varuförmedling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Leif Östlin Varuförmedling. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Köp och försäljning av tekniska varor (tex.larm, teve,fax) kosmetika, kläder och motordrivna fordon samt därmed hörande tjänster.

Firmatecknare för Leif Östlin Varuförmedling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leif Östlin Varuförmedling och det är följande personer, Östlin, Leif Edvin som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Leif Östlin Varuförmedling är 621104-XXXX.