Skoglunds Bilservice

Gävleborgs län

Information

630126-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Skoglunds Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skoglunds Bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Skoglunds Bilservice finns i.

Skoglunds Bilservice har varit registrerat sedan 1990-07-23 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skoglunds Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Skoglunds Bilservice är och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Skoglunds Bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skoglunds Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 0653-77039 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Skoglunds Bilservice och det är Skoglund, Jonas Henrik som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,