Nju Tec

Gävleborgs län

Information

640309-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nju Tec. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nju Tec är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Nju Tec finns i.

Nju Tec har varit registrerat sedan 1999-10-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nju Tec så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Nju Tec är och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Nju Tec är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nju Tec så kan ni göra det på telefon genom 0270-76188 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, försäljning av trycksaker, även tryck på present- och reklamartiklar. Inspelning och försäljning av musikproduktioner. Konsulttjänst i utbildning- och kompetensutveckling samt därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nju Tec och det är Sundström, Roger Eugén som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,