Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik

Gävleborgs län

Information

Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik är ett av många verksamheter som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-01-02.

Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-03-06. Men sedan 2001-01-02 så har Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-14576.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter som Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Konsultverksamhet inom VVS-, energi och maskinteknik. Projektledning av VVS entreprenader. Injustering och inreglering av vätskesystem. Kalkylarbeten. VVS arbeten och entreprenader. Försäljning av material med inriktning VVS- och industri. Innovation och produktutveckling.

Firmatecknare för Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik och det är följande personer, Erlandsson, Hans Gunnar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hudiksvalls Energi- & Maskinteknik är 641224-XXXX.