Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd är ett av dem. Statusen för Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd är att Bolaget är aktivt.

Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd är ett Enskild firma och skapades 2007-09-11. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd ska trivas.

Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av tyger, sybehör, broderier, garner och presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0653-16450.

.

De som är på något sätt har med Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd är Jonsson, Ingrid Margareta som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nygammalt i Hantverk & Hemslöjd har 660930-XXXX som sitt organisationsnummer.