arithmos educo

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och arithmos educo är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och arithmos educo är ett av dem. Statusen för arithmos educo är att Bolaget är aktivt.

arithmos educo är ett Enskild firma och skapades 2001-03-07. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som arithmos educo ska trivas.

arithmos educo är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-29. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Sälja utbildning på konsultbasis inom data, matematik, kemi, biologi och naturkunskap. uthyrningsverksamhet inom administrativa sektorn. försäljning av utbildningsmaterial, kurser och koncept.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att arithmos educo är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är arithmos educo och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med arithmos educo så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med arithmos educo är Dahlbom, Pär Staffan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, Dahlbom, Marie-Helen Tjorven som är född 1973 och har titeln Prokurist, .

arithmos educo har 681213-XXXX som sitt organisationsnummer.