JP Åsbergs El o Tele

Gävleborgs län

Information

691016-XXXX är organisationsnummer för bolaget JP Åsbergs El o Tele. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JP Åsbergs El o Tele är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som JP Åsbergs El o Tele finns i.

JP Åsbergs El o Tele har varit registrerat sedan 2007-04-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för JP Åsbergs El o Tele så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-08.

JP Åsbergs El o Tele är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för JP Åsbergs El o Tele är följande:

Vill ni komma i kontakt med JP Åsbergs El o Tele så kan ni göra det på telefon genom 0653-16742 eller genom brev på följande adress:

El och tele installationer,service försäljning av elmatriel och vitvaror. Fastighetsskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med JP Åsbergs El o Tele och det är Åsberg, Jan Peter som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,