Rör och fastighetsservice Urban Jonsson

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Rör och fastighetsservice Urban Jonsson är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rör och fastighetsservice Urban Jonsson är ett av dem. Statusen för Rör och fastighetsservice Urban Jonsson är att Bolaget är aktivt.

Rör och fastighetsservice Urban Jonsson är ett Enskild firma och skapades 2000-12-28. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rör och fastighetsservice Urban Jonsson ska trivas.

Rör och fastighetsservice Urban Jonsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Vvs installationer, försäljning av vvs material samt mindre fastighetsasrbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rör och fastighetsservice Urban Jonsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16.

Idag är Rör och fastighetsservice Urban Jonsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Rör och fastighetsservice Urban Jonsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-33097.

.

De som är på något sätt har med Rör och fastighetsservice Urban Jonsson är Jonsson, Karl Åke Urban som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rör och fastighetsservice Urban Jonsson har 710821-XXXX som sitt organisationsnummer.