BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Ekonomisk förening som heter BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening. Det finns flera verksamheter som liknar BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1960-07-11 så har BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening och det finns fler verksamheter som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening så kan man gör det genom att posta ett brev till BRÄNDBO 115, 820 62, Bjuråker. Vi ni istället prata med BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening så kan ni göra det på .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att an- skaffa vatten och ombesörja avlopp och skall föreningen för detta syfte förvärva fastighet, där vattentäkten är belägen, ävenså rätt att framdraga vatten- och avloppsledningar o.dyl. beträffande fastigheter i Brännås med omgivningar, allt i Bjuråkers kommun.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Erik Börje som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Anna Sylvia som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lust, Sven Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Karin Monica som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sten Börje som är född 1957 och har titeln Suppleant, Norman, Jan Börje som är född 1959 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Erik Börje -Norberg, Karin Monica .

BRÄNNÅS ekonomiska vatten och avloppsförening har 716413-3246 som sitt organisationsnummer.