Östrands Skogstjänst

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Östrands Skogstjänst är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Östrands Skogstjänst är ett av dem. Statusen för Östrands Skogstjänst är att Bolaget är aktivt.

Östrands Skogstjänst är ett Enskild firma och skapades 1997-07-01. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Östrands Skogstjänst ska trivas.

Östrands Skogstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skogsvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östrands Skogstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Östrands Skogstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Östrands Skogstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-72036.

.

De som är på något sätt har med Östrands Skogstjänst är Östrand, Erik Niklas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Östrands Skogstjänst har 730715-XXXX som sitt organisationsnummer.