Dolks Data & Allservice

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Enskild firma som heter Dolks Data & Allservice. Det finns flera bolag som liknar Dolks Data & Allservice i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Dolks Data & Allservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-07 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2005-04-21 så har Dolks Data & Allservice varit registrerat och sedan 2005-05-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Dolks Data & Allservice och det finns fler bolag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Dolks Data & Allservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Dolks Data & Allservice så kan ni göra det på 0650-743204.

Försäljning av nya och begagnade datorer samt tillbehör. Försäljning av tillbehör till mobiltelefoner. Försäljning av nya och begagnade byggnadsvaror. Försäljning av sy och sytillbehör.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dolk, Jonas Erik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Dolks Data & Allservice har 730717-XXXX som sitt organisationsnummer.