Torbjörn's Hovslageri

Gävleborgs län

Information

750604-XXXX är organisationsnummer för företaget Torbjörn's Hovslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torbjörn's Hovslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Torbjörn's Hovslageri finns i.

Torbjörn's Hovslageri har varit registrerat sedan 2002-07-26 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torbjörn's Hovslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Torbjörn's Hovslageri är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Torbjörn's Hovslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torbjörn's Hovslageri så kan ni göra det på telefon genom 070-5884471 eller genom brev på följande adress:

Hovslageri med inriktning: verka och sko hästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Torbjörn's Hovslageri och det är Eriksson, Carl Thorbjörn som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,