Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för.

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Hudiksvall och Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. är ett av dem. Statusen för Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 1994-12-19. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. ska trivas.

Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att erbjuda företag och privatpersoner konferenser, friluftsaktiviteter och utbildning samt verka för turismen. Medlemmarna skall delt i verksamheten genom att utföra arbete åt föreningen och genom att nyttja föreningens tjänster. Verksamheten i föreningen skall bedrivas på sådant sätt att arbetsmarknaden gynnas genom att skapa sysselsättning samt tillvarata och tillgodose unga människors utveckling. Föreningen skall också verka för traditionsbevarande och kulturbevarande.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-567139.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fästh, Jon Christoffer -Fästh, Marie Louise -Ljunggren, Karl Pontus.

De som är på något sätt har med Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. är Fästh, Jon Christoffer som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fästh, Marie Louise som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Karl Pontus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Gränslös Aktivitet Konkreut ek. för. har 769600-5953 som sitt organisationsnummer.