Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Hudiksvall och Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1995-04-20. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening ska trivas.

I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva föräldra kooperativt daghem för medlemmarnas barn. Föreningen skall verka för en kvalitativ och stimulerande barngruppsverksamhet och förskolemiljö som ett komplement till barnens hemmiljö och för att tillgodose barnens behov av trygghet och varaktiga relationer. För den dagliga pedagogiska verksamheten skall föreningen anställa personal. Daghemmets föreståndare skall i anställningsvillkor och tjänstebeskrivning ges uppdraget att ansvara för och leda denna verksamhet. Föreningen skall uppfylla de krav som ställs i avtalet som tecknats med kommunen, om enskild barnomsorg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening inte är momsregistrerat.

Idag är Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-94527.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson Hamrin, Ingela Linnéa -Terent, Sven Fredrik.

De som är på något sätt har med Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening är Däldehög, Ann-Sofie Beatrice som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Annica Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Hamrin, Ingela Linnéa som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Mossnelid, Per Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Terent, Sven Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Alf Robert som är född 1973 och har titeln SuppleantKåhre, Sabine Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, .

Föräldrakooperativet Schillingska gården ekonomisk förening har 769600-8213 som sitt organisationsnummer.