Föräldrakooperativet Klockargården Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva barnomsorg för medlemmarnas barn. För den dagliga verksamheten har föreningen anställt personal.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Klockargården Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Hudiksvall så är Föräldrakooperativet Klockargården Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1997-01-27 så skapades Föräldrakooperativet Klockargården Ekonomisk förening och bolaget är har ej F-skattsedel.

769601-9913 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Föräldrakooperativet Klockargården Ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Klockargården Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0650-560000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wiberg, Carl Tomas -Wiberg, Marie Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Klockargården Ekonomisk förening är Persson, Per Olof som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Jennie Camilla Charlotta som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Per Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Carl Tomas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Marie Elisabeth som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, .