Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Ekonomisk förening som heter Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-06-26 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2003-06-11 så har Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2003-06-26 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Första Parkg. 9, 824 43, Hudiksvall. Vi ni istället prata med Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening så kan ni göra det på 0650-540710.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva verksamhet som samordnar och underlättar medlemmarnas näringsverksamhet i Friskhuset. Föreningen ska bl.a. främja genom att tillhandahålla receptionist- informations tjänster och samordna marknadsföring samt annan med ovanstående förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bergström, Per Ulf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Enström, Britta Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Britt Mari Iren som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Langer, Karin Marie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Strindlund, Karl Einar Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Källman, Elsa Lola som är född 1944 och har titeln SuppleantStjärnbratt, Atté Jeanette Madelene som är född 1955 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening. .

Friskvårdsföretagarna Vita Briggen ekonomisk förening har 769609-6945 som sitt organisationsnummer.