Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

769611-8244 är organisationsnummer för företaget Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Hudiksvall som är den kommunen som Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening finns i.

Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2004-12-16 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0650-14509 eller genom brev på följande adress:
SÅGARGATAN 2, 753 17, Uppsala

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen som anställda med uppdrag mot externa kunder genom teknisk konsultverksamhet med inriktning på mindre affärssystem samt datorapplikationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Intend Applikationsutveckling Ekonomisk förening och det är Fäldt, Lars Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenström, Lars Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,