Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för.

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Hudiksvall och Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. är ett av dem. Statusen för Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2006-12-04. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. ska trivas.

Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: -Utveckla och genomföra utlandspraktik och utbildningar för individer, skolor och andra utbildningsinstanser. - Utveckla program för internationalisering för skolor och andra utbildningsinstatser. - Främja utbildningar och internationella utbildningsupplevelser för föreningens medlemmar. - Samt med ovan i övrig förenlig verksamhet bedriva ekonomiska aktiviteter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-563208.

Firman tecknas förutom av styrelsen, av styrelseledamöterna var för sig..

De som är på något sätt har med Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. är Davies, Anton Sebastian som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Davies, David Irving som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Annika som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Davies, Josef Robert som är född 1980 och har titeln Suppleant, .

Hudiksvalls Utlandspraktikförmedling ek. för. har 769615-6293 som sitt organisationsnummer.