Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Hudiksvall och Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2007-05-21. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening ska trivas.

Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom: att främja pilgrimers andliga och kroppsliga väl att främja vallfart att främja pilgrimslederna i Hälsingland Gästrikland, samt anslutande och fortsatta sträckningar att främja andra aktiviteter som är förenliga med föreningens ändamål och verksamhet. Detta sker genom: att röja, märka och hålla pilgrimsleder i Hälsingland Gästrikland i stånd att genom utbildning och på andra sätt utveckla och kvalitets- säkra pilgrimslederna, kringservicen med lokala produkter, hantverk och mattraditioner att stärka och utveckla kontaktnätet inom Hälsingland Gästrikland och så långt man förmår, t ex genom kontakter med likartade organisationer och projekt i Europa att främja ekonomisk utveckling och förutsättnigarna för arbetstillfällen för föreningens medlemmar och inom pilgrimsrörelsen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21.

Idag är Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-23559.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Ingeborg Elisabeth -Andersson, Per Olof -Krantz, Ulf Georg -Olsson, Karl Erik.

De som är på något sätt har med Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening är Andersson, Per Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Ulf Georg som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karl Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingeborg Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Kedvall, Cina Lena Catarina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hådén, Maud Ulrika som är född 1947 och har titeln Revisor.

Pilgrimstid Sverige, ekonomisk förening har 769616-6599 som sitt organisationsnummer.