DELSBO Ekonomiska Taxiförening

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna utför skolskjutstrafik med föreningens fordon samt att driva taxistationen med tillhörande kommunikationsutrustning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DELSBO Ekonomiska Taxiförening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Hudiksvall så är DELSBO Ekonomiska Taxiförening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1962-02-26 så skapades DELSBO Ekonomiska Taxiförening och bolaget är har F-skattsedel DELSBO Ekonomiska Taxiförening har haft det sedan 1994-01-01.

DELSBO Ekonomiska Taxiförening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

787500-0247 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är DELSBO Ekonomiska Taxiförening och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med DELSBO Ekonomiska Taxiförening så går det att nå dem via telefon på 0653-10250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom DELSBO Ekonomiska Taxiförening är Berglund, Ulf Håkan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Morgan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Sven Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Georg Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, .