Hälsingtuna Fröodlarförening

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Ekonomisk förening som heter Hälsingtuna Fröodlarförening. Det finns flera bolag som liknar Hälsingtuna Fröodlarförening i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hälsingtuna Fröodlarförening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1931-12-12 så har Hälsingtuna Fröodlarförening varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hälsingtuna Fröodlarförening och det finns fler bolag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hälsingtuna Fröodlarförening så kan man gör det genom att posta ett brev till Fiskeby 54, 824 93, Hudiksvall. Vi ni istället prata med Hälsingtuna Fröodlarförening så kan ni göra det på 0650-12038.

Att genom upprättande av ett frörenseri ombesörja rensning av utsäden åt föreningsmedlemmarna, företrädesvis klöver- och timo- tejfrö, samt att efter bästa förmåga söka avsättning för med- lemmarnas utsädesvaror.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Mats Roland som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt-Åke som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Norell, Olle som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kjell Åke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg, Erik Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf som är född och har titeln SuppleantLarsson, Lars Ingvar som är född och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Mats Johansson och Lennart Åsberg, var för sig. .

Hälsingtuna Fröodlarförening har 787500-0726 som sitt organisationsnummer.