Iggesunds Folkets Husförening u.p.a.

Gävleborgs län

Information

Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1920-12-07. Men sedan 1980-01-01 så har Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centralg. 3, 825 30, Iggesund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-22105.

Hudiksvall arbetar för att företag som Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Iggesunds Folkets Husförening u.p.a.. Det finns flera företag i Gävleborgs län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa lokaler för uthyrning samt driva egen verksamhet.

Firmatecknare för Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Nilsson, Åsa Agneta Maria -Nordin, Åsa Margareta -Östby, Bengt Olov.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. och det är följande personer, Nordin, Åsa Margareta som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Falk, Jan Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Haugli, Anna Siri Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägerström, Evy Karin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Mossberg, Lena Carina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Leif Axel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot.Nilsson, Åsa Agneta Maria som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Östby, Bengt Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kanon, Kent Erik som är född 1965 och har titeln Suppleant.Lammenvirta, Kim Alarik som är född 1978 och har titeln Suppleant.Larm, Jim Anders som är född 1987 och har titeln Suppleant.Norberg, Karl Sören som är född 1939 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Iggesunds Folkets Husförening u.p.a. är 787500-0825.