Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Hudiksvall och Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1956-09-03. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 ska trivas.

I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som inne- har bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Fredlund Eriksson, Gunnar -Frisk, Lena Kristina.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 är Björk, Markus Karl Olof som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredlund Eriksson, Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Lena Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Leif Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Iris Birgitta som är född 1935 och har titeln Suppleant, Winterstam, Mariana som är född 1953 och har titeln SuppleantRoberg, Anna Margaretha som är född 1984 och har titeln Revisor, Persson, Anna-Lisa som är född 1937 och har titeln Revisorssuppleant, .

Bostadsrättsföreningen Kolonivägen 7 har 787500-0866 som sitt organisationsnummer.