LUNDS Byggnadsförening u.p.a.

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att mot ersättning tillhandahålla lämpliga samlingslokaler och bostäder i första rummet för föreningarna Svenska Textilarbetareförbundets avdelning Nr 39, Forssa, Forssa Arbetarkommun och I.O.G.T.-logen 3060 Majfloden för att sålunda bereda föreningen ekonomisk fördel.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LUNDS Byggnadsförening u.p.a. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Hudiksvall så är LUNDS Byggnadsförening u.p.a. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1918-07-12 så skapades LUNDS Byggnadsförening u.p.a. och bolaget är har ej F-skattsedel.

787500-0973 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är LUNDS Byggnadsförening u.p.a. och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med LUNDS Byggnadsförening u.p.a. så går det att nå dem via telefon på 0650-23070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Berglund, Ann-Britt -Flank, Astrid Ingegerd

Följande personer är på något sätt aktiva inom LUNDS Byggnadsförening u.p.a. är Bergerus, Eva Birgitta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Ann-Britt som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Flank, Astrid Ingegerd som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Löjdström, Mari Katarina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Kjell Roland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotGill, Bo Roger som är född 1965 och har titeln Suppleant, Grundström, Ann-Caroline som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Oscar Manfred som är född 1922 och har titeln SuppleantKeisanen, Mikko Juhani som är född 1962 och har titeln SuppleantSkoglund, Karl Axel Elof som är född 1943 och har titeln SuppleantSvedberg, Bernt Åke som är född 1949 och har titeln Suppleant.