Bostadsrättsföreningen Sämjan

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsföreningen Sämjan hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Sämjan finns. I Hudiksvall så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Sämjan tillhör verksamheterstypen Bostadsrättsförening och verksamheten har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Sämjan har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Sämjan så kan ni göra det genom att skicka er post till Domareg. 23, 824 43, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-16929.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Bostadsrättsföreningen Sämjan har idag 787500-1351 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Sämjan

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

I Bostadsrättsföreningen Sämjan så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kjell Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Anna Madeleine som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Sven Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fäldt, Lars Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundkvist, Lars-Johan Peter som är född 1983 och har titeln Suppleant.