Delsbo Folkets Hus Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Att främja medlemmarnas och de till dem anslutna medlemmarnas ekonomiska intressen genom att till medlemmarna, till dem anslutna medlemmar och i orten verksamma sammanslutningar uthyra lokaler för möten, teater, biograf, bibliotek, bostäder, affärer m m. samt lek- och festplatser samt att för med- lemmarna och de till dem anslutna medlemmarna driva teater- och biograf- samt annan därmed sammanhängande rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Delsbo Folkets Hus Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Hudiksvall så är Delsbo Folkets Hus Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1912-12-06 så skapades Delsbo Folkets Hus Ekonomisk förening och bolaget är har ej F-skattsedel.

Delsbo Folkets Hus Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

787500-1542 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Delsbo Folkets Hus Ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Delsbo Folkets Hus Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0653-10111 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tapper Ekblom, Anna Maria Elisabeth -Tapper, Per Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Delsbo Folkets Hus Ekonomisk förening är Tapper, Per Göran som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Sjölund, Eric Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström Östergård, Karin Monica K som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Lars Börje som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Tapper Ekblom, Anna Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Lena Kristina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotLindberg, Jennie Karin Ingegerd som är född 1981 och har titeln Suppleant, Marklund, Ingrid Stina Charlotte som är född 1981 och har titeln Suppleant, Sundell, Rolf Sören som är född 1950 och har titeln Suppleant.