Helsinge Stensätteri

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Helsinge Stensätteri är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Helsinge Stensätteri är ett av dem. Statusen för Helsinge Stensätteri är att Bolaget är aktivt.

Helsinge Stensätteri är ett Enskild firma och skapades 2007-09-03. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Helsinge Stensätteri ska trivas.

Helsinge Stensätteri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Köp, försäljning och montering av stenarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Helsinge Stensätteri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24.

Idag är Helsinge Stensätteri och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Helsinge Stensätteri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3263444.

.

De som är på något sätt har med Helsinge Stensätteri är Sörensson, Olof Kristian som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Helsinge Stensätteri har 810129-XXXX som sitt organisationsnummer.