Teknistans

Gävleborgs län

Information

Teknistans hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Teknistans finns. I Hudiksvall så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Teknistans tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Teknistans har haft sedan 2004-08-19. Teknistans har funnits sedan och 2004-08-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Teknistans så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6656035.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Teknistans har idag 810625-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Teknistans

Tjänsteföretag för teknisk assistans med inriktning på: Teknisk konsultation. Användarinriktad systemutveckling och systemanpassning för att förenkla datasystem och effektivisera kundens verksamhet. Installations- och utbildningsuppdrag. Förmedling av egen och andras kunskap och erfarenhet. Produktutveckling.

I Teknistans så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falkeholm, Anders Carl Johan som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .