Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning

Gävleborgs län

Information

Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning är ett företag som finns i Hudiksvall. I Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Anna-Carin Ulrika som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning på telefon 0650-31122.

Bahandla och rådge personer med allergiska och övriga hälsobesvär. Försäljning av hälso och presentartiklar. Och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning av bolagstypen Enskild firma.

Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-04 och Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning så är det följande:

Hudiksvalls Allergi & Hälsomottagning har 820324-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.