L's Nail Art Studio

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Enskild firma som heter L's Nail Art Studio. Det finns flera företag som liknar L's Nail Art Studio i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

L's Nail Art Studio är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-26 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2006-10-23 så har L's Nail Art Studio varit registrerat och sedan 2006-11-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är L's Nail Art Studio och det finns fler företag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med L's Nail Art Studio så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med L's Nail Art Studio så kan ni göra det på 070-2628875.

Nagelsalong. Förlängning, förstärkning, manikyr och tillhörande behandling. Försäljning av hud- hand- och skönhetsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Linda Tilla som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

L's Nail Art Studio har 821003-XXXX som sitt organisationsnummer.