Idrottspedagogen Magnus Lampert

Gävleborgs län

Information

Idrottspedagogen Magnus Lampert är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Idrottspedagogen Magnus Lampert finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Idrottspedagogen Magnus Lampert är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2010-01-01.

Idrottspedagogen Magnus Lampert som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2010-01-20. Men sedan 2010-01-01 så har Idrottspedagogen Magnus Lampert varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Idrottspedagogen Magnus Lampert så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Hudiksvall arbetar för att företag som Idrottspedagogen Magnus Lampert ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Idrottspedagogen Magnus Lampert. Det finns flera företag i Gävleborgs län.

Personlig utveckling för idrottare på alla nivåer. Föreläsningar om idrott, träning och hälsa. Företagscoaching såsom föreläsningar, hälsa och teambuilding.

Firmatecknare för Idrottspedagogen Magnus Lampert är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Idrottspedagogen Magnus Lampert och det är följande personer, Lampert, John Magnus som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Idrottspedagogen Magnus Lampert är 830414-XXXX.