Handelsbolaget Sy-Huset

Gävleborgs län

Information

Handelsbolaget Sy-Huset är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Handelsbolaget Sy-Huset finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Kurt Axel Anton Ingemar som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Lindström, Sigrid Barbro som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Sy-Huset så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Sy-Huset på telefon 0650-93590.

Förvaltning av butik och bostadsfastighet, konsultverksamhet till symaskinsfackhandlare, försäljning och utbildning av brodérsymaskiner och brodérdataprogram.

Idag är Handelsbolaget Sy-Huset av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Sy-Huset är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Sy-Huset innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-07-03 och Handelsbolaget Sy-Huset är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Sy-Huset så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Sy-Huset har 916468-0192 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.