Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hudiksvall och Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk är ett Handelsbolag och skapades 1987-01-19. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk ska trivas.

I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med bensin och kioskvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av Lars Åke Eriksson ensam..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk är Eriksson, Lars Erik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars Åke som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Erikssons Bensin & Kiosk har 916585-1263 som sitt organisationsnummer.