Mobergs Innovationer Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Mobergs Innovationer Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Mobergs Innovationer Handelsbolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Mobergs Innovationer Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Mobergs Innovationer Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Mobergs Innovationer Handelsbolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mobergs Innovationer Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brov. 36, 825 95, Enånger men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-550467.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Mobergs Innovationer Handelsbolag har idag 916585-6528 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Kurt Arne Moberg ensam. är den som för stunden ansvarar för Mobergs Innovationer Handelsbolag

Uppfinningar av produkter inom mekanisk verkstadsindustri.

I Mobergs Innovationer Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Moberg, Kerstin Elisabet som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Moberg, Kurt Arne som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .