Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är VALUE PAPER CONSTELLATION I LJUSDAL som är född och har titeln Komplementär, EREV Ekonomikonsult Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag på telefon 0650-15535.

Verksamhet även konsult inom redovisning, revision och data samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Redovisningstjänst i Hudiksvall Kommanditbolag har 916586-1247 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.