Kommanditbolaget Håstaholmen

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolaget Håstaholmen är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Kommanditbolaget Håstaholmen finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kommanditbolaget Håstaholmen är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Kommanditbolaget Håstaholmen som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-08-07. Men sedan 1990-01-01 så har Kommanditbolaget Håstaholmen varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Håstaholmen H-Huset , 824 42, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kommanditbolaget Håstaholmen så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-97040.

Hudiksvall arbetar för att bolag som Kommanditbolaget Håstaholmen ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kommanditbolaget Håstaholmen. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Äga och förvalta fast egendom och byggnader som är lös egendom.

Firmatecknare för Kommanditbolaget Håstaholmen är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kommanditbolaget Håstaholmen och det är följande personer, Håstaholmen Intressenter Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Håstaholmen Förvaltning AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Karlsson, Berndt Tommy Vilhelm som är född 1944 och har titeln Prokurist, Liw, Lars Lennart som är född 1939 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Kommanditbolaget Håstaholmen är 916586-3938.