Finflo Service HB

Gävleborgs län

Information

916951-0287 är organisationsnummer för företaget Finflo Service HB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Finflo Service HB är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hudiksvall som är den kommunen som Finflo Service HB finns i.

Finflo Service HB har varit registrerat sedan 1990-06-11 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Finflo Service HB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Finflo Service HB är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Finflo Service HB är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Finflo Service HB så kan ni göra det på telefon genom 0650-24303 eller genom brev på följande adress:
Landbov. 8, 824 92, Hudiksvall

Byggnation av prefabricerade kyl- och frysrum med enhetsaggregat, teknikinformation.

Det finns olika personer som har en koppling med Finflo Service HB och det är Gerdin, Eva Elisabet som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Gerdin, Ewa Marlene som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Gerdin, Jean Eddy som är född 1945 och har titeln Bolagsman,