Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lantmätareg. 9D, 824 50, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-13720.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag har idag 916951-1582 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag

Tillverkning och försäljning av köksutrustning, byggentreprenadverksamhet, hästuppfödning, tävlingsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Storköksträ i Hudiksvall Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norman, Barbro Ann-Katrin som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Rosén, Bo Lennart som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .