Strandell & Strandell Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hudiksvall och Strandell & Strandell Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Strandell & Strandell Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Strandell & Strandell Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Strandell & Strandell Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1990-11-26. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Strandell & Strandell Handelsbolag ska trivas.

Strandell & Strandell Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Evenemang, catering, konsulttjänster mat, nöje, reklam och restaurangverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strandell & Strandell Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Strandell & Strandell Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Strandell & Strandell Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-743226.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Strandell & Strandell Handelsbolag är Meurk, Maria Christina som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Strandell, Sven Håkan som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Strandell & Strandell Handelsbolag har 916951-2515 som sitt organisationsnummer.