Pia F design Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Pia F design Kommanditbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Pia F design Kommanditbolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Kommanditbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Pia F design Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Pia F design Kommanditbolag har haft sedan 1998-01-01. Pia F design Kommanditbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pia F design Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Repslagareg. 10, 824 43, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-99559.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Pia F design Kommanditbolag har idag 916952-1367 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Pia F design Kommanditbolag

Tillverkning och försäljning av textila produkter samt presentartiklar.

I Pia F design Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forslöf Nilsson, Pia Agneta som är född 1961 och har titeln Komplementär, Nilsson, Nils Johan Anders som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, .