Stall Knallbacken Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969606-7181 är organisationsnummer för bolaget Stall Knallbacken Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Knallbacken Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hudiksvall som är den kommunen som Stall Knallbacken Handelsbolag finns i.

Stall Knallbacken Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-08-24 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Knallbacken Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Stall Knallbacken Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Stall Knallbacken Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Siv Inger Rahm Jonsson ensam.

Vill ni komma i kontakt med Stall Knallbacken Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Norrbov. 22, 820 64, Näsviken

Avel och travverksamhet inom travet med tävlingsinriktning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Knallbacken Handelsbolag och det är Jonsson, Lars Göran som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Rahm Jonsson, Siv Inger som är född 1955 och har titeln Bolagsman,