Medmark Företagstjänst Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

969663-2505 är organisationsnummer för företaget Medmark Företagstjänst Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medmark Företagstjänst Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Hudiksvall som är den kommunen som Medmark Företagstjänst Kommanditbolag finns i.

Medmark Företagstjänst Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1999-10-20 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Medmark Företagstjänst Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Medmark Företagstjänst Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Medmark Företagstjänst Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Medmark Företagstjänst Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55245442 eller genom brev på följande adress:
Bruksallén 6 A, 820 64, Näsviken

Redovisning och inkasso, utbildning av hästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Medmark Företagstjänst Kommanditbolag och det är Forsström, Sven Bertil som är född 1944 och har titeln Komplementär, Lantz Forsström, Inger Christina som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare,