Stall Allians Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969671-0533 är organisationsnummer för företaget Stall Allians Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Allians Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hudiksvall som är den kommunen som Stall Allians Handelsbolag finns i.

Stall Allians Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-08-09 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Allians Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-08-14.

Stall Allians Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Stall Allians Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stall Allians Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-30347 eller genom brev på följande adress:
Övernäs 1131, 820 64, Näsviken

Hästhållning med tränings och tävlings inriktning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Allians Handelsbolag och det är Larsson, Frida Erika som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Larsson, Tonye Per Olov som är född 1964 och har titeln Bolagsman,