Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Enbom, Stig Olov som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Englund, Hans Erik som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag på telefon 0650-550263.

Insaltning av strömming för tillverkning av surströmming.

Idag är Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-22 och Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Borkbosuringen Enbom o Englundh Handelsbolag har 969693-0495 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.