Sågteknik i Delsbo Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Sågteknik i Delsbo Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Sågteknik i Delsbo Handelsbolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sågteknik i Delsbo Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Sågteknik i Delsbo Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sågteknik i Delsbo Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åbo 1414, 820 60, Delsbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6016920.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Sågteknik i Delsbo Handelsbolag har idag 969698-6364 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Eriksson Per Arne ensam. är den som för stunden ansvarar för Sågteknik i Delsbo Handelsbolag

Utföra tjänster inom branscherna skog, sågverk och träindustri. Huvudinriktning mot arbetsområdena teknik, maskinutveckling och organisation, produktion.

I Sågteknik i Delsbo Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Gunilla Elisabet som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Per Arne som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .